bb14

Dette indhold er sponsoreret

 

Har du svært ved at beslutte dig for, hvor din næste rejse skal gå hen? Ligegyldigt om du er til storbyferie, aktiv ferie eller charterferie, så er Spanien et godt valg. Her finder du et væld af spændende byer, historiske og kulturelle seværdigheder, natur og solskinstimer. Rejser til Spanien kan findes relativt billigt, hvis du bruger en online søgemaskine til at sammenligne priserne og derudover sørger for at booke i god tid. Er du fleksibel, kan du derudover overveje en afbudsrejse, hvor du tit også kan spare mange penge. I denne artikel får du fem gode grunde til, at din næste rejse skal gå til Spanien.

Storbyrejser

Er du til kunst, kultur, museer og shopping, så er der god mulighed for en fantastisk tur i Spanien. I storbyer som Madrid, Barcelona og Sevilla er der masser at opleve. Besøg også den historiske by, Salamanca, som er kendt for sine historiske bygninger, blandt andet en katedral som er mange hundrede år gammel.

Fantastisk mad

Spanien byder på meget lækker mad med masser af smag. Hovedstaden Barcelona er kendt for sine autentiske tapasbarer, hvor du blandt andet kan nyde chorizo pølse, lufttørret skinke, oliven og brød. Andre kendte spanske retter er paella, tortilla og gazpacho.

Solskinstimer

En god grund til at rejse til Spanien er selvfølgelig muligheden for at nyde de mange solskinstimer. Fordi Spanien er et stort land, varierer vejret selvfølgelig afhængigt af hvor du rejser hen. Nogle af de populære destination, Barcelona, Palma de Mallorca og Málaga har et middelhavsklima med varme somre. 

Gode strande

Spanien er et populært rejsemål blandt børnefamilier, som særligt tager til øerne Tenerife og Mallorca. Begge steder er kendt for deres flotte strande. Spanien har tusindvis af strande at vælge imellem, så du vil næsten altid være i nærheden af en god strand. Tager du til den vulkanske ø, La Palma, finder du flere sorte strande, hvor sandet rent faktisk stammer fra lavasten. 

Caminoen

Vil du ud at vandre, så rejs til Spanien. En af verdens mest kendte pilgrimsrejser er Caminoen, som ligger i Spanien. Der er mange forskellige ruter, man kan vælge at gå, som alle fører alle til katedralen i Santiago. Her kan du lade tankerne løbe frit, mens du går i den smukke, spanske natur og blot koncentrerer dig om at sætte den ene fod foran den anden. Du bestemmer helt selv, hvor langt du har lyst og tid til at vandre.