bb14

Hvis der er en bestemt sportsgren, som du går rigtig højt op i at dyrke, så kan det godt betale sig at investere i den. 

Hvorfor? Er det ikke bare spild af penge? Nej, det er det ikke nødvendigvis.

Læs mere her om hvorfor det godt kan betale sig at investere i din sport.

boksning

Tag dig selv seriøst

Hvis man er nybegynder til noget, så kan man sagtens nøjes med nogle helt standardredskaber. 

Det er lige meget, om man af og til hiver fat i en guitar for at spille en halv times tid for derefter at stille tilbage i et støvet hjørne et halvt år mere. Eller om man af og til dukker op nede i fitness for at løfte nogle vægte. Hvis man har en hobby, som man kun af og til går op i, så er der ingen grund til at investere mere end højst nødvendigt i det.

Men hvis du til gengæld går utroligt meget op i dit guitarspil og spiller løs flere timer om ugen, så bør du også overveje at tage selv lidt mere seriøst ved at investere i en rigtig god guitar og andet form for tilbehør.

Bedre ydeevne

Der kommer et tidspunkt, hvor almindelige standardredskaber desuden heller ikke er til gavn for dig men faktisk kan være en forhindring for din ydeevne.

Hvis du er blevet rigtig god til at løbe for eksempel, så kan dårlige og tunge løbesko sagtens holde dig tilbage i at udvikle dig og blive endnu bedre. Det samme gælder med andre hobbyer og sportsgrene.

Hvis du derfor har muligheden for det, så bør du købe nye og bedre redskaber til dig selv, så du kan blive ved med at udvikle og blive endnu bedre. 

Det er lige meget om det er nye boksehandsker eller en ny ekstra god violen. Invester i dig selv ved at investere i de redskaber, du benytter. 

investering

Flere muligheder for at træne

Når du investerer i din træning ved for eksempel at have redskaberne selv derhjemme, så åbner du lige pludselig også mulighed op for, at du kan træne endnu mere på egen hånd – hvilket igen giver dig mulighed for at blive endnu bedre.

Mange sportsgrene, som for eksempel med roning eller lignende, så ejer man ikke engang selv redskaberne men går til træning nede i en klub, som har alle redskaberne. 

Du kan derfor med fordel at overveje selv at få råbt den båd hjem eller de pagajer til kajakker. På den måde kan du træne hvornår du end har lyst til og er ikke afhængig af, at skulle vente til næste gang der er træning nede i klubben.

Når du selv har redskaberne, så får du langt mere kontrol over din egen træning.