bb14

Har du ikke lyst til at rejse udenfor Danmarks grænser? Danmark er et smukt land fyldt med mange seværdigheder og smukke naturområder. Man behøves slet ikke at rejse til andre lande for at få fede oplevelser og en god sommerferie. Det er meget forskelligt hvor folk rejser hen. Det kommer bl.a. an på hvad man gerne vil opleve samt hvilke steder man gerne vil besøge. Bornholm er bl.a. meget værd at besøge, da der er smuk natur, flot strand, dejlig by og sjove seværdigheder at opleve. Tjek dine feriemuligheder ud, så du kan få planlagt den kommende ferie med din familie i god tid. 

Sådan kommer du derhen:

Bogstavlig talt er Bornholm den dejligste ferieø i Danmark. Du kan planlægge turen til Bornholm på flere måder. Du kan enten vælge at flyve dertil eller sejle med færge fra Køge eller Ystad i Sverige. Hvis du ikke skal køre selv, så bliver der planlagt busture således, at du kan komme med bus til Bornholm. Denne rute går typisk fra København, til Ystad og stopper dermed på bestemte ruter på Bornholm. Turene fra Køge til Bornholm finder kun sted om aftenen og om natten, så planlæg hvornår du tidsmæssigt gerne vil af sted. Det er meget forskelligt hvad det koster at komme til dertil. Det kommer bl.a. an på hvilken rute du vælger. Tjek de forskellige muligheder ud, så du kan vælge den rejseform der passer dig og familien bedst. 

Hvad skal opleves

Hvad skal opleves:

Hvis du godt kan lide det kulturelle så skal du besøge en masse historiske steder. Der er mange spændende specialmusser, flotte kirker og katedraler, vindmøller, gammeldags bygninger og meget mere. Der er skøn natur at opleve på Bornholm, så tag børnene med på en god lang gåtur, så i rigtig får set hvad øen kan byde på. Der er mange populære byer at besøge, som f.eks. Rønne, Svaneke, Gudhjem og Nexø. I disse byer vil de fleste turister gerne bo, da stederne har fået så gode anmeldelser. Gudhjem ligger blandt de bedste steder, så find eventuelt ud af om du kan få lov til at leje et værelse i denne by. Få lavet en liste over seværdigheder i skal se, så i bedre har et overblik over hvordan dagene skal planlægges.

Hvad er kendetegnet ved øen:

Der er mange traditionelle steder som turister skal besøge, da dette kendetegner ferieøen. Folk skal typisk besøge Hammershus, besøge røgerier og smage udvalget af fisk og lignende. Det er altid en fornøjelse at møde beboerne på Bornholm, da de alle er søde og imødekommende. De er altid smilende og hjælpsomme hvis turisterne har spørgsmål, skal finde vej eller lignende. Snak med din partner om hvornår i skal af sted, så i kan booke værelse og få bestilt billetterne dertil.

øen

Gode anmeldelser: 

Bornholm skal opleves med egne øjne, før man kan sige om det er noget for en eller ej. Mange giver ferieøen gode anmeldelser, så ingen kan sige nej til en ferie dertil.

Bornholm er et dejligt sted at være med familien:

Tjek ferieøen ud så du kan finde spændende steder at mødes med familien. Planlæg dagene godt så i ikke går glip af noget sjovt. Bornholm skal opleves med egne øjne.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt stof.